bernard-hermant-1nDW7BjBj1s-unsplash.jpg

MINÄ

 
puurovisuals_welcome_9.jpg

Kuka olen?

Olen Laura Poutanen, turkulainen media-alan yrittäjä ja yritykseni on nimeltään Puuro Visuals. Teen valokuvausta, yritysilmeitä, nettisivuja ja sosiaalisen median sisällöntuotantoa. 

 
84F81D89-2624-45CF-9A13-C82608D8A986.JPG
Ylempi kuva: Emma Koskinen / Alempi kuva: Miikka Lautkoski (kuvassa Jyri Tengström)

Ylempi kuva: Emma Koskinen / Alempi kuva: Miikka Lautkoski (kuvassa Jyri Tengström)

 


Mun tarina

Tarinani luovan alan tekijänä alkoi vuonna 2015, kun menin lukion jälkeen työkokeiluun Turussa olevaan Hopeseurakuntaan puoleksi vuodeksi. Puolen vuoden työkokeilun aikana opettelin valokuvaamaan, editoimaan sekä suunnittelemaan & tuottamaan luovia projekteja itsenäisesti.

Tuona aikana innostuin erityisesti graafisesta suunnittelusta, jota hain opiskelemaan Helsinki Design Schooliin. Valmistuin sieltä 2016 joulukuussa ja perustin oman yritykseni, jonka kautta aloin sivutoimisesti tehdä logoja ja valokuvausta kavereille ja tutuille.

Vuoden 2019 alussa otin askeleen eteenpäin ja aloin työskennellä yrittäjänä täyspäiväisesti. Siitä asti olen ollut tällä tiellä ja olen joka päivä kiitollinen siitä, että saan tehdä tätä työkseni. Parhaita puolia työssäni on mielenkiintoisten projektien lisäksi uusiin ihmisiin tutustuminen. Matkan varrella olenkin saanut luoda merkittäviä ihmissuhteita ja tehdä yhteistyötä monien mahtavien tyyppien kanssa.

 
puurovisuals_welcome_9.jpg
 
 
 

Tutustu muhun Instagramissa

Työprofiili @puurovisuals

Henkilökohtainen profiili @puurolautanen