VALOKUVAUS / YRITYSILMEET / NETTISIVUT / SOSIAALINEN MEDIA

 

ihmisille ja yrityksille, jotka rakastavat sitä mitä tekevät ja haluavat toteuttaa unelmansa rohkeasti

 
 
Lauran kanssa työskentely sujui täydellisen mutkattomasti ja työnteko oli ihanan rentoa mutta ammattimaista. Ja mikä tärkeintä, laadusta ei tingitty, vaikka välillä mentiinkin nopealla aikataululla eteenpäin. Lauran kädenjälki ja visuaalisuus on inspiroivaa ja hätkähdyttää kerta toisensa jälkeen. En voisi olla kiitollisempi Lauran työnjäljestä ja sen tuomasta positiivisesta huomiosta.
— Beauty & Make-Up Oona Malka
Lauran kanssa löytyi helposti yhteinen sävel yrityksen ilmeen tekemiseen, ja hän sai heti kiinni siitä ajatuksesta jota hainkin. Yhdessä työskentely oli inspiroivaa ja työn jälki todella ammattitaitoista! Yrittäjänä koen helpottavana sen, että pystyn luottamaan yhteistyön sujumiseen ja Lauran näkemykseen 110-prosenttisesti.
— Jenna Routi / founder of Kahvila Oksi
Lauran kanssa työskentely on positiivista, vaivatonta ja nopeaa. Lauran erottaa muista se, että hän on kiinnostunut asioista laajemmin ja tarttuu toimeksiantoihin intohimoisesti. Se näkyy korkeana työn laatuna ja tavalla toteuttaa asioita myös vuorovaikutuksessa.
— Elsa Kujala / Segment director of Hohdekosmetiikka
 
Kuva: Enna Tengström

Kuva: Enna Tengström

 

Moikka!

Mun nimi Laura Poutanen, ja olen turkulainen media-alan yrittäjä. Teen työkseni valokuvausta, yritysilmeitä, nettisivuja ja sosiaalisen median sisällöntuotantoa. 

Mun työ on herättää brändejä ja tarinoita eloon visuaalisin keinoin tekemällä valokuvausta, yritysilmeitä, nettisivuja ja sosiaalisen median sisällöntuotantoa. Tärkein tavoitteeni on auttaa asiakastani luomaan palveluideni avulla hänen unelmiensa brändi, joka palvelee hänen tavoitteitaan ja kohderyhmäänsä täydellisesti. Suhtaudun työhöni intohimoisesti, ja rakastan työskennellä ihmisten kanssa, jotka tekevät työtään samalla asenteella. 

 
puurovisuals_welcome_9.jpg
 
 
 

Tutustu muhun Instagramissa

Työprofiili @puurovisuals

Henkilökohtainen profiili @puurolautanen